nieuws

Hoe verkrijg ik de Logistieke kaart van Nederland 2014?

Warehousing

Logistiek Magazine heeft ook dit jaar een poster uitgebracht met de top twintig logistieke hotspots van Nederland. Alle abonnees ontvingen al gratis deze poster bij de juni-editie van Logistiek Magazine. De poster is nu ook te downloaden.

Hoe verkrijg ik de Logistieke kaart van Nederland 2014?

De regio Venlo-Venray is in 2014 uitgeroepen tot de belangrijkste logistieke hotspot van Nederland. Een record want het is voor Venlo-Venray de zevende keer, sinds de start van de verkiezing in 2005, dat het deze felbegeerde titel wint.

Interactieve Logistieke Kaart

Bekijk via deze link de interactieve Logistieke Kaart 2014.

Poster gratis aanvragen

Meld u hier aan om de poster Logistieke kaart van Nederland 2014 gratis te downloaden. Als u onze nieuwsbrief Logistiek ontvangt, kunt u de poster ook hier gratis aanvragen, dan sturen wij de poster per post toe.

Meer informatie over de verkiezing van de logistieke hotspots van 2014 leest u in ons uitgebreide dossier.

Reageer op dit artikel