nieuws

Exclusief tevredenheidsonderzoek logistieke locaties

Warehousing

Welke factoren zijn bepalend voor het vestigen van een logistieke operatie? Logistiek.nl deed onderzoek hiernaar. De resultaten worden gepresenteerd in een overzichtelijke whitepaper.

Exclusief tevredenheidsonderzoek logistieke locaties

De belangrijkste vraag binnen het onderzoek is: Bent u tevreden over uw huidige vestigingslocatie of bent u van plan om binnen vijf jaar te verhuizen naar een andere locatie? Bijna 63 procent van de deelnemers aan de enquête zijn meer dan gemiddeld tevreden over de kwaliteit en de capaciteit van hun huidige pand. Bijna de helft van de respondenten geeft aan binnen nu en vijf jaar de logistieke faciliteiten te willen verbouwen.

Bekijk de rest van de resultaten aangevuld met quotes van vooraanstaande logistieke leiders plus 10 tips voor het verplaatsen van een bedrijfsvoering in de whitepaper ‘Tevredenheidsonderzoek logistieke locaties’.

Reageer op dit artikel