nieuws

Inschrijving Veiligste Magazijn sluit 1 juni

Warehousing

De deadline voor de inschrijving Prijs Veiligste Magazijn 2014 nadert. Inschrijven kan tot 1 juni.

Inschrijving Veiligste Magazijn sluit 1 juni

Elk magazijn, warehouse of distributiecentrum kan zich inschrijven en een poging wagen om uitgeroepen te worden tot Veiligste Magazijn van 2014. Vorig jaar wonnen Abbott Biologicals in Olst en Jabil in Venray.

Inschrijven

Inschrijvingen die binnen komen worden beoordeeld op basis van de vragenlijst. Daaruit volgt een selectie van tien bedrijven in de twee categorieën, die bezocht worden door deskundigen van het exameninstituut CCV. Twee keer drie bedrijven gaan door als finalist. De jury wijst uiteindelijk twee winnaars aan, na een uitvoerig bezoek en de beantwoording van kritische vragen.

Initiatiefnemers

De prijs is een initiatief van importeursvereniging BMWT, verladersorganisatie EVO, Gezond Transport, Randstad en Logistiek.nl.

Reageer op dit artikel