nieuws

Hyster profileert zich op oude luchtmachtbasis

Warehousing

Hyster profileert zich op oude luchtmachtbasis

Hyster pakte in de week van de CeMAT groots uit. Niet op de beursvloer, maar honderden kilometers verderop, op een verlaten luchtmachtbasis.

Diep verscholen tussen de bossen op de voormalige luchtmachtbasis in het Duitse Weeze, nabij Düsseldorf, presenteerde Hyster zich twee dagenlang op grootste wijze aan klanten, leveranciers, partners en de internationale pers. Letterlijk groots, want de truckfabrikant showde, verspreid over het terrein dat sinds enige tijd dienst doet als testlocatie van de big trucks, haar complete productrange: van empty container handlers tot dumptrucks en van tire handlers tot reach stackers.

Totale range

In de centrale ontvangsthal, werden de heftruck, trekker en reachtruck getoond. De boodschap van de truckfabrikant tijdens het Hyster Hub event aan de ruim vierhonderd bezoekers was simpel: Hyster is de enige speler die een totale range aan machines kan leveren voor het transport van goederen van schip tot winkelschap.

Innovaties

Ook noviteiten ontbraken niet tijdens de Hyster Hub. Naast een nieuwe 16-18 ton heftruck voor de metaalindustrie werd ook de vernieuwde  empty container handling machine 22-12EC in actie getoond. Hyster informeerde de bezoekers eveneens over de nieuwste oplossingen die het bedrijf heeft doorgevoerd in zijn machines om de emissie-uitstoot en het benzineverbruik verder te reduceren. Daarnaast werd het wireless asset management systeem Hyster Tracker voor het eerst aan het grote publiek gedemonstreerd. Het event werd afgesloten met een spectaculaire lasershow.

Abonneren

Lees het hele artikel in de juni-uitgave van Logistiek Magazine. Nog geen abonnee? Bekijk de opties.

Reageer op dit artikel