nieuws

CeMAT ‘must see’: nieuw sorteersysteem IQ-Grid

Warehousing

CeMAT 2014 staat voor de deur. Intelligente systemen die de interne logistieke processen ondersteunen zijn prominent aanwezig, waaronder het nieuwe sorteersysteem IQ-Grid van Van Riet.

CeMAT ‘must see’: nieuw sorteersysteem IQ-Grid

Flexibiliteit, efficiëntie, betrouwbaarheid en capaciteit hebben centraal gestaan in het ontwerpproces van VanRiet’s nieuwste product. De IQ-Grid bestaat uit wisselbare IQ-Cassettes. Afhankelijk van uw productmix en productflow kunnen cassettes worden toegevoegd of aangepast.

Snelheid

De IQ-Grid is zowel intern als extern modulair uitgevoerd. Door de compacte vormgeving,  koppelbaarheid en scala aan sorteer-/invoerhoeken is de IQ-Grid inzetbaar in elke situatie, stelt de producent.  Met een snelheid van ruim 2.5 m/s is deze ruim 25 procent sneller dan de huidige sorteeroplossingen.

BeursgegevensCeMAT

VanRiet presenteert zijn nieuwste product tijdens de CeMAT die van 19 tot 23 mei in Hannover wordt gehouden. Zo’n duizend exposanten uit veertig landen zijn aanwezig in Hannover. De beurs is dagelijks geopend van 9.00 uur tot 18.00 uur, vrijdag tot 17.00 uur.

Reageer op dit artikel