nieuws

Behangspecialist stroomlijnt dc met hulp Schäfer

Warehousing

Behangfabrikant Graham & Brown nam onlangs een nieuwe distributiecentrum in gebruik op het Agriport-terrein in de Wieringermeer. SSI Schäfer verzorgde de totaalinrichting.

Behangspecialist stroomlijnt dc met hulp Schäfer

De pallet- en legbordstellingen uit het oude pand zijn gedemonteerd en deels opnieuw gebruikt in het nieuwe pand. Voor het bulkmagazijn tekende SSI Schäfer een nieuwe lay-out van PR600 palletstellingen aangevuld met verschillende veiligheidsvoorzieningen, zoals framebescherming, staanderbescherming, aanrijdbescherming, magazijnbelijning, hoekspiegels en vurenhouten vlonders als doorvalbeveiliging om de kans op schades te verminderen. Voor de opslag van onder meer losse rollen behang en tafelzeil zijn houten vakverdelingen op maat gerealiseerd. SSI Schäfer leverde bovendien de werkplaatsinrichting, bestaande uit garderobekasten.

Uniformiteit en veiligheid

Frank Dik, warehousemanager bij Graham & Brown: “We worden alsmaar groter en groter. Dankzij de nieuwe magazijninrichting met uitgebreide aandacht voor veiligheidsvoorzieningen oogt alles veel strakker en gestroomlijnder en kunnen we de kans op ongevallen en schades zoveel mogelijk verminderen.”

Graham & Brown

Graham & Brown is een vooraanstaande Engelse fabrikant van behang en wanddecoratie. De onderneming heeft divisies in Engeland, Amerika, Rusland, Canada, China, Dubai, Australië, Frankrijk en in de Benelux. Vanuit de divisies worden de grote doe-het-zelf ketens beleverd en in de rest van de wereld wordt vooral met distributeurs gewerkt.

Reageer op dit artikel