nieuws

Alcoa bouwt nieuw distributiecentrum

Warehousing

Bouwtoeleverancier Alcoa bouwt een nieuw logistiek centrum in Harderwijk.

Alcoa bouwt nieuw distributiecentrum

De nieuwbouw voor Alcoa is noodzakelijk om de groei aan te kunnen. “In de markt waar we actief zijn in Noordoost-Europa verwachten we een groei van vier tot zes procent binnen twee jaar, laat Alccoa communicatie directeur Jasper van der Zon weten in de Stentor. Alcoa wil vooral de klantenservice verbeteren door het nieuwe logistieke centrum.

Investeringen

Alcoa, producent van bouwkundige oplossingen zoals ramen, deuren en vliesgevelsystemen, investeert in totaal 25 miljoen euro in de uitbreiding en verbetering van zijn activiteiten in Duitsland en Nederland. In Iserlohn, Duitsland, investeert Alcoa in ervaren commercieel en technisch personeel om sneller nieuwe producten te ontwikkelen en technische ondersteuning om de dienstverlening in Duitsland te verbeteren.

Het nieuwe distributiecentrum komt in Harderwijk of in de directe omgeving. Het dc moet in 2015 operationeel zijn.

Reageer op dit artikel