nieuws

SSI Schäfer viert 25-jarig bestaan in Nederland

Warehousing

De rode loper ging onlangs uit voor het 25-jarig bestaan van magazijninrichter SSI Schäfer in Nederland. Om dat feit te vieren had het bedrijf de medewerkers en een aantal relaties uitgenodigd voor een sfeervol feest.

SSI Schäfer viert 25-jarig bestaan in Nederland

Voor de gelegenheid had SSI Schäfer restaurant Boode in Bathmen laten omtoveren tot een ‘broeierige’ nachtclub, waar tot in de kleine uurtjes werd gedanst. De 140 aanwezigen kregen een uitgebreid 5-gangen diner voorgeschoteld en zes verrassende top-artiesten, die hun mooiste muziek ten gehore kwamen brengen. Directeur Arie Ariese sprak de aanwezige medewerkers en relaties met een persoonlijk woord op geheel eigen wijze toe.

Uitgegroeid tot totaalaanbieder

In een kwart eeuw is SSI Schäfer uitgegroeid van een plaatselijk verkoopkantoor van de Duitse fabrikant tot een landelijk actieve totaalleverancier, die in staat is om het hele proces van magazijninrichting uit handen te nemen: van ontwerp tot en met montage van zowel manueel bediende als volledig geautomatiseerde magazijninrichtingen.
In 1989 werd in Arnhem aan de Leemansweg op industrieterrein ‘Het Broek’ SSI Schäfer opgericht. Niet lange tijd daarna kwamen er vier personeelsleden op de loonlijst staan, onder wie de huidige directeur Ariese. Later verhuisde het kantoor naar een nieuwbouwpand op industrieterrein IJsseloord 2 in Arnhem. Inmiddels werken daar zo’n 40 medewerkers.

Sterke familieonderneming

“In 25 jaar tijd is er veel veranderd, maar de rode draad is gebleven”, zei Ariese. “Een sterke familieonderneming gericht op het ontzorgen van de klant door het bieden van een totaalpakket aan logistieke oplossingen, oplossingsgericht, betrokken en persoonlijk in de contacten met relaties en de mensen die bij SSI Schäfer werken.”

Reageer op dit artikel