nieuws

DL Fresh Logistics verdubbelt opslagcapaciteit

Warehousing

Met de bouw van een nieuw magazijn, verdubbelt DL Fresh Logistics zijn opslagcapaciteit

DL Fresh Logistics verdubbelt opslagcapaciteit

Als de nieuwbouw in Bleiswijk klaar is, beschikt de logistiek dienstverlener op het gebied van groente en fruit over ruim twee keer zoveel opslagruimte als voorheen. Samen met de opslagruimte in Hazerswoude heeft het bedrijf ruim 7.000 palletplaatsen, in plaats van 2.000.


De opslagcapaciteit is uit te breiden met een ruimte voor 1.500 pallets en een extra rijpcel. “Daarmee kunnen we goed inspelen op de groeiende vraag naar onze diensten”, aldus Jan Dammes, mede-eigenaar van DL Logistics Group.

DL Fresh Logistics  is onderdeel van DL Logistics Group met vestigingen in Rotterdam, Bodegraven, Amsterdam Schiphol, Oudenbosch en Hazerswoude-dorp.

Reageer op dit artikel