nieuws

Mitsubishi introduceert nieuwe elektrische trucks

Warehousing

Mitsubishi komt met nieuwe elektrische heftrucks op de markt. De FB40-50(C) 2 S serie is leverbaar vanaf april.

Mitsubishi introduceert nieuwe elektrische trucks

De nieuwe serie vervangt de huidige drie modellen en zal in totaal uit 7 modellen bestaan. De hefvermogens variëren van 4 tot 5 ton. Naast de reguliere uitvoeringen zijn sommige modellen verkrijgbaar als compact of als special uitvoering.

Zuinig

De nieuwe FB serie combineert volgens Mitsubishi zuinigheid en hoge prestaties. Vergeleken met de vorige modellen verbruikt de nieuwe FB40-50 serie zo’n twintig procent minder energie, aldus de producent. De FB40-50 serie kan op een volle batterij in de meeste applicaties tot 12,5 uur ingezet worden.

Meer keuze

De modelreeks, inzetbaar voor binnen en buiten, is uitgebreid naar zeven modellen. Naast twee ‘Compact’ modellen. Zijn er twee S (‘Special’) modellen. Deze modellen hebben, bij eenzelfde chassislengte, een verlengd lastzwaartepuntafstand van 600 mm(in plats van 500mm). Andere verkrijgbare uitvoeringen zijn: uitvoeringen; ECO voor een extra laag verbruik en PRO voor hogere rij- en hefsnelheden.

Reageer op dit artikel