nieuws

VLM community regio Zuid bezoekt Ceva Logistics

Warehousing

Ceva tuigde vorig jaar in tien weken tijd een complexe multi-channel operatie op. De leden van VLM community zuid gaan binnenkort kijken hoe Ceva in Venray dat heeft gedaan en hoe het proces verloopt.

VLM community regio Zuid bezoekt Ceva Logistics

Het thema van het bedrijfsbezoek aan het EMEA Distribution Centre van Ceva Logistics in Venray is ‘Een complexe start up in 10 weken’. In slechts 10 weken startte een team van bijna 100 mensen de multi-channel operatie van Ceva op. Ceva verzorgt vanuit Venray deEuropese, logistieke activiteiten van een high-tech producent.

Rondleiding

Tijdens het bezoek op donderdag 6 februari wordt uitgebreid ingegaan op het proces. Ook krijgen de leden een rondleiding door het distributiecentrum van de logistiek dienstverlener waar wereldwijd 49.000 mensen werken en 1000 locaties en klanten heeft. In de Benelux worden vanuit 28 locaties met 3000 medewerkers ruim 1000 klanten bediend.

Interessant

Naast Beeks worden de rondleidingen gegeven door: Peter Abbenhuis, Cluster Manager Ceva cluster Venray, Roel Megens, Site en Operations Manager en Roland Slegers, voormalig a.i. Project-, Site en Operations Manager. Slegers: “Het bezoek is om drie redenen interessant: omdat de site (ruim 45.000 vierkante meter) in elf weken is opgebouwd, er worden naast warehousing ook VAL activiteiten gedaan én het betreft een multi-channel operatie; zowel business to business als business to consumer.”

Agenda en kosten

Het programma start om 14.30 uur en duurt tot 18.30 uur. Deelname staat open voor leden en niet-leden. De bijeenkomst is gratis voor leden; niet-leden betalen 35 euro excl. BTW.

Reageer op dit artikel