nieuws

Toyota lanceert nieuwe magazijntruck BT Movit N

Warehousing

Hogere efficiëntie, gemak en veiligheid. Die aspecten belichamen volgens Toyota Material de nieuwe BT Movit N-serie.

Toyota lanceert nieuwe magazijntruck BT Movit N

De  robuuste, ergonomische en lichtgewicht  magazijntruck is geschikt voor onder meer orderverzamelen of trekoplossingen in combinatie met specifieke karren en lastdragers. De BT Movit N-serie is de opvolger van de BT Ergomover. De belangrijkste verbeterpunten zijn comfort voor de bestuurder, veiligheid en productiviteit, meldt Toyota. Zo is de truck voorzien van operator presence control in de vloerplaat. Dit zorgt ervoor dat de bestuurder altijd op een correcte en veilige positie binnen de truck staat. Ook is de truck voorzien van LED- lampen aan de voorkant en de noodstopknop is eenvoudiger bereikbaar. De hoogte van het staplateau is 70 millimeter.

Verbeteringen

Ook de interface is aangepakt, de handgreep is vernieuwd en het stuurwiel verbeterd. De rugleuning in combinatie met het trilling gedempte staplateau zorgt voor meer comfort, aldus de producent. De nieuwe modellen zijn uitgerust met krachtigere en stillere aandrijfmotoren. De batterijcapaciteit is toegenomen van 50 naar 70 Ah. Maximaal uitbreidbaar naar 150 Ah. Het nieuw batterijwisselsysteem zorgt er voor dat de batterij in minder dan 5 minuten te wisselen is.

Reageer op dit artikel