nieuws

Sandd bouwt nieuw pand op Borchwerf II

Warehousing

Sandd bouwt een nieuw logistiek centrum op Bedrijventerrein Borchwerf II in Oud Gastel, nabij Roosendaal. Het pand moet medio volgend jaar operationeel zijn.

Sandd bouwt nieuw pand op Borchwerf II

De nieuwbouw moet verdere groei van Sandd ondersteunen en is onderdeel van het masterplan vastgoed en huisvesting. Het pand op Borchwerff II, dat ruim 6700 vierkante meter groot wordt, is het tweede nieuwbouwpand van Sandd. Eerder dit jaar nam het postbedrijf een nieuwe vestiging in het Limburgse Echt in gebruik.

Ligging

Rob Brakenhoff, Operationeel Directeur bij Sandd: “De groei van Sandd komt onder meer voort uit de nieuwe diensten. Daar moeten we de logistieke keten efficiënter en effectiever op inrichten. We kiezen voor Bedrijventerrein Borchwerf II vanwege de ligging aan goed doorstromende snelweg A17, met twee eigen op- en afritten. De nieuwe locatie biedt voldoende ruimte voor het verwerken van de honderdduizenden poststukken per bezorgdag.”

Reageer op dit artikel