nieuws

Barloworld wordt Heffiq

Warehousing

Het voormalige Barloworld Intern transport gaat verder onder de nieuwe naam Heffiq, slim intern transport. De zittende Nederlandse directie heeft via een management buy out het bedrijf overgenomen van het Zuid Afrikaanse moederbedrijf.

Barloworld wordt Heffiq

Heffiq neemt alle commerciële contacten van Barloworld Intern transport over en blijft de exclusieve dealer van Hyster in Nederland. De buy out van Barloworld is de laatste stap in het verkopen van van haar intern transport activiteiten in de Verenigde Staten, Engeland, België en nu dus Nederland.

Door de verzelfstandiging van de onderneming denkt Heffiq beter in te kunnen spelen op de specifieke behoeften van de Nederlandse markt.

Solide fundamenten

‘Heffiq is een gezonde onderneming met solide financiële fundamenten’, zegt Lex Knol, de algemeen directeur Heffiq. ‘De basisfilosofie blijft dezelfde; groei door de beste service op de markt. Heffiq is de exclusieve dealer van Hyster in Nederland.’

Reageer op dit artikel