nieuws

Still haalt Belgische directeur naar Nederland

Warehousing

Jean-Paul Dubois is benoemd als de nieuwe directeur van Still Nederland. Hij krijgt hiermee de verantwoording voor de gehele Benelux. De huidige directeur gaan voor Kion naar Amerika.

Still haalt Belgische directeur naar Nederland

Dubois is al langer directeur voor de vestigingen van België en Luxemburg en wordt dat met ingang van het komend jaar ook van Nederland. De huidige directeur in Nederland, Vincent Halma, zal vanaf 1 januari de Amerikaanse marketing activiteiten voor de KION producten in de Verenigde Staten onder zijn hoede nemen. De Kion Group is de beurgenoteerde moedermaatschappij van de heftruckmerken Still, Linde, Baoli en Voltas.

Integratie is niet aan de orde

Dubois benadrukt dat de centrale aansturing van de activiteiten in de Benelux geen integratie betekent van beide Still-organisaties. “De organisaties blijven ongewijzigd en behouden hun eigen identiteit. Wel zien we belangrijke synergieën om klanten beter van dienst te kunnen zijn. We beschikken samen over een brede huurvloot en zullen ook logistieke voordelen verzilveren bij de transporten vanuit de fabrieken naar onze landen.”

Meer focus op de Benelux vestigingen

Met de benoeming van Dubois tot directeur van Still Nederland wil Still het succes in de Benelux verder uitbouwen. De verkoop en service in de Benelux heeft binnen het concern een sterke reputatie.

Verder is de benoeming van Dubois bedoeld om meer focus te krijgen op de Still activiteiten in de Benelux. Vincent Halma was, naast directeur van Still Nederland, ook verantwoordelijk voor verkoop- en servicevestigingen in Europa (exclusief Duitsland, Frankrijk en Italië). Deze functie wordt nu overgenomen door Oliver Conrad, de huidige Directeur van de verkoop- en servicevestiging van Still Duitsland.

Reageer op dit artikel