nieuws

Linde introduceert nieuwe man-up truck

Warehousing

Met de V-truck introduceert Linde een volledig nieuwe hoogheffende man-up orderverzameltruck. De modulaire configuratie maakt het mogelijk om de truck volledig naar behoeften samen te stellen.

Linde introduceert nieuwe man-up truck

De V-truck van Linde vervangt de V11 een V12 en kan dankzij de modulaire bouw volledig worden samengesteld naar de wensen van de klant.  Linde biedt daarvoor onder meer rij- en hefmotoren, masten, chassisconfiguraties en batterijcapaciteiten aan.

Het modulaire mastconcept, met diverse standaard en triplex masten, maakt orderverzamelhoogtes tot wel 12 meter mogelijk. Het chassis is in twee formaten leverbaar: 880 mm en 1.080 mm, waarbij beide uitvoeringen met diverse lastarmbreedtes (880 mm tot 1.580 mm) verkrijgbaar zijn.


Alle masten, op de hoogste drievoudige mast na, kunnen worden gecombineerd met de verschillende chassis- en batterijuitvoeringen. De nieuwe truck is leverbaar in verschillende voltages. Er is een 24 Volt uitvoering voor de lichte tot middelzware inzet en een 48 Volt variant voor het zware, intensieve gebruik.

RFID

Nieuw is de gangpad veiligheidsassistentie ( ASA) en navigatie via RFID technologie. De functie levert een tijdsbesparing op tot maar liefst 25 procent, stelt Linde. Verder is het zicht vergroot en de ergonomie verbeterd. De cabine heeft een minimale breedte van 560 mm en een lage instap. De kantelbare zijbescherming is optioneel. De bescherming kantelt dan tot 15 graden naar buiten, zodat de orderverzamelaar op een veilige manier verder voorover kan leunen en tot wel 50 cm dieper in de stelling kan reiken.

Reageer op dit artikel