nieuws

Jumbo bestelt zestig Scania trucks

Warehousing

Jumbo Supermarkten breidt haar wagenpark uit met zestig nieuwe Scania G 410 Streamline trekkers. De trekkers zijn voorzien van de zuinige 410 pk Euro 6 motor.

Jumbo bestelt zestig Scania trucks

De nieuwe voertuigen worden ingezet voor de distributie van levensmiddelen naar Jumbo winkels in het hele land. Jumbo heeft op dit moment zo’n 400 winkels. De zestig nieuwe trekkers zijn nodig om de groei van het aantal winkels, Jumbo heeft C1000 overgenomen, op te vangen.


Ton van de Donk, Manager Transport van Jumbo Supermarkten. “Vanzelfsprekend moet het product goed zijn, maar de relatie met Scania en het betrouwbare servicenetwerk zijn ook van groot belang.” Alle voertuigen zijn voorzien van een reparatie- en onderhoudscontract bij Scania en worden over geheel Nederland uitgeleverd.

Reageer op dit artikel