nieuws

Eurindustrial verhuurt drie dc’s in een maand tijd

Warehousing

Logistiek vastgoedfonds Eurindustrial heeft deze maand goede zaken gedaan met verhuurtransacties in Moerdijk, Nuth en Almere. In totaal werd circa 30.000 vierkante meter aan distributieruimte verhuurd. De bezettingsgraad van het fonds van de onafhankelijke vastgoedbeleggingsmaatschappij is daardoor verhoogd van 85 naar 90 procent.

Eurindustrial verhuurt drie dc’s in een maand tijd

Het grootste distributiecentrum, met een omvang van 19.400 vierkante meter, is gevestigd aan de Tradeboulevard in Moerdijk (foto rechts) en is verhuurd aan Talke Nederland, meldt de website van Vastgoedmarkt vandaag. Talke is een grote internationale logistiek dienstverlener en actief in de chemische en petrochemische industrie. Het bedrijf huurde op tijdelijke basis al een gedeelte van het magazijn, maar onder meer door de strategische ligging van het object heeft Talke besloten zijn activiteiten in dit complex te concentreren.

Corsair Memory huurt op Hollandsekant

De tweede overeenkomst sloot Eurindustrial in Almere. Voor een periode van vijf jaar is 3.400 vierkante meter magazijnruimte op logistiek bedrijvenpark Hollandsekant verhuurd aan Corsair Memory, een van oorsprong Amerikaanse bedrijf dat wereldwijd  componenten levert aan de pc-gaming industrie. In het dc is nog circa 3.000 vierkante meter beschikbaar voor verhuur.

Verlenging huurcontracten in Nuth

In Nuth heeft Eurindustrial in eigen beheer de huurcontracten met de bestaande (onder)huurders Clou Bath Findings en Trebs uitgebreid en verlengd. Clou is importeur en groothandel van designproducten voor badkamer en toilet. Trebs is een internationale producent van consumenten producten. Hiermee is het gehele distributiecentrum, met een oppervlakte van 8.500 vierkante meter, voor een periode van circa vier jaar volledig verhuurd.

Reageer op dit artikel