nieuws

Crown investeert fors in eigen operatie

Warehousing

Heftruckfabrikant Crown investeert fors om te kunnen groeien en de klanten beter te kunnen bedienen. Diverse uitbreidingsplannen staan op stapel.

Crown investeert fors in eigen operatie

De heftruckfabrikant bouwt onder meer een nieuw Europese hoofdkantoor in Feldkirchen. Het nieuwe kantoor moet voor het eind van 2013 in gebruik worden genomen. Ook gaat de truckfabrikant zijn productiebedrijf in Roding uitbreiden. In Roding produceert
Crown  alle Europese heftruckmodellen. Voor de uitbreiding heeft Crown een perceel gekocht op een nieuw industrieterrein, waar het bedrijf een productiehal en een kantoorgebouw van drie verdiepingen bouwt. Het nieuwe pand moet eind juni 2014 gereed zijn. De bestaande gebouwen blijven ook in gebruik.

Nieuw onderdelen- en servicecentrum

Crown nam in oktober dit jaar al zijn nieuwe onderdelen- en servicecentrum in Pliening in gebruik.Met dit nieuwe logistieke centrum verdrievoudigt Crown zijn beschikbare ruimte. Van hieruit wordt de hele regio EMEA met reserveonderdelen bevoorraadt. Vorig jaar opende Crown service- en distributiecentra in Spanje (Madrid), Oostenrijk (Wenen) en Italië (Milaan) te openen.

Reageer op dit artikel