nieuws

Brocacef bouwt geneesmiddelen dc in Eindhoven

Warehousing

Geneesmiddelengroothandel Brocacef begint deze maand met de bouw van een nieuw distributiecentrum in Eindhoven. Het dc, dat een omvang krijgt van tienduizend vierkante meter heeft, wordt ontwikkeld door logistiek vastgoedontwikkelaar WDP.

Brocacef bouwt geneesmiddelen dc in Eindhoven

Het nieuwe distributiecentrum van Brocacef, een groothandelsbedrijf dat levert aan apotheken, zieken- en verpleeghuizen, zorgverzekeraars en consumenten, wordt gebouw op logistiek bedrijvenpark Flight Park Forum West, dat op een steenworp afstand ligt van Eindhoven Airport.

Toppen capaciteit

Brocacef heeft al een distributiecentrum in Eindhoven, maar is daar uit zijn jasje gegroeid. Daarnaast zo bleek, zit het andere dc in Amsterdam aan de toppen van zijn capaciteit.

Oplevering medio 2014

Het ontwerp van het dc is van Habeon Architecten. Bij de locatiekeuze heeft het Brocacef nauw samengewerkt met supply chain adviesbureau Districon. De geneesmiddelengroothandel gebruikt het pand straks voor de opslag en distributie van geneesmiddelen. Het bedrijf huurt het pand voor tien jaar van WDP Nederland. De oplevering van het dc staat gepland voor medio volgend jaar.

Reageer op dit artikel