nieuws

Arvato Benelux neemt nieuwe dc in gebruik

Warehousing

Arvato Benelux neemt nieuwe dc in gebruik

Om de groei van bestaande klanten aan te kunnen, heeft logistiek dienstverlener Arvato Benelux een nieuw, tweede warehouse betrokken in Venray.

Het nieuwe multi client dc, dat 10.000 vierkante meter groot is en werk biedt aan 50 tot 100 mensen, kan worden uitgebreid met 3500 vierkante meter. Het dc bevat onder meer een douane-entrepot en de Regulated Agent (erkende luchtvrachtagent certificering waardoor Arvato goederen van haar klanten kan versturen zonder extra screening op de luchthaven.


Arvato claimt door de werkwijze van de dienstverlening (hier valt Forward en Reverse logistiek, Repair & Refurbishment Services, E-Commerce, Douane en Transport Management en Klantenservice onder)  de supply chain kosten van klanten te verlagen en de aandeelhouderswaarde te verhogen.
Arvato werkt met een warehouse managementsysteem en TMS systeem van SAP.

Arvato is een outsourcing dienstverlener met een internationaal netwerk. In Nederland heeft Arvato vestigingen in Abcoude, Schiphol-Rijk en Venlo. Met de opening van het nieuwe dc komt de teller in Venray op twee.

Reageer op dit artikel