nieuws

UPS kiest opnieuw voor Rotom

Warehousing

Logistiek dienstverlener UPS Supply Chain Solutions heeft opnieuw Rotom geselecteerd als toeleverancier voor zijn transport- en opslagmiddelen. Na een tender met verschillende leveranciers kwam Rotom als beste uit de vergelijking naar voren op basis van service en prijs. De komende vijf jaar zal Rotom alle UPS distributiecentra voorzien van pallets en ladingdragers.

UPS kiest opnieuw voor Rotom

Rotom doet al vanaf 2006 zaken met UPS Supply Chain Solutions (SCS). Het contract is eerder verlengd, maar niet eerder voor een termijn van vijf jaar. “Het is verheugend dat ons opnieuw het vertrouwen is gegund door UPS”, zegt Bart Welten, Commercieel Manager van Rotom Nederland. “Het bevestigt de goede relatie die we onderhouden en ook de waardering van onze dienstverlening komt erin tot uiting. Viermaal per jaar zitten we samen om de tafel voor business reviews. Nu contractueel de zaken voor langere tijd beklonken zijn, kunnen beide partijen zich volledig concentreren op de operationele kant van de zaak. Zo snijdt het mes aan twee kanten.”

Grote variatie

UPS SCS is in Nederland vanuit acht vestigingen actief voor een grote verscheidenheid aan klanten. Het pakket dat Rotom levert beslaat uit ongeveer zeventig verschillende ladingdragers, uitgevoerd in hout, houtvezel en kunststof. De fabrikant is ook gevraagd de retour-emballagestroom vanaf de distributiecentra van UPS in goede banen te leiden. Dit gebeurt op een milieu verantwoordelijke wijze metwisseltrailers zodat snel en efficiënt gewerkt wordt.

Reageer op dit artikel