nieuws

Trade Port Noord Venlo en Prologis gaan samenwerken

Warehousing

Trade Port Noord Venlo gaat samenwerken met Prologis, mondiale eigenaar, exploitant en ontwikkelaar van logistiek vastgoed. De samenwerking moet 70.000 vierkante meter distributieruimte opleveren.

Trade Port Noord Venlo en Prologis gaan samenwerken

Beide partijen hebben als doel de verdere ontwikkeling van logistiek vastgoed op bedrijvenpark Trade Port Noord Venlo.  In eerste instantie kan circa negen hectare grond worden gebruikt om de Prologis Park Venlo site, die volledig is verhuurd,  uit te breiden met 70.000 vierkante meter distributieruimte. Die uitbreiding moet direct naast de toekomstige railterminal worden gerealiseerd.

Reacties

Richard Elich, directeur van Trade Port Noord Venlo: “We hebben er vertrouwen in dat deze samenwerking Venlo helpt om verder te groeien als aantrekkelijke logistieke locatie.” Venlo werd in juli van dit jaar uitgeroepen tot beste logistieke hotspot van Europa. Twee maanden eerder werd Venlo voor de zesde keer uitgeroepen tot Logistiek hotspot van Nederland.  Bram Verhoeven, vice president van Prologis Benelux zegt over de samenwerking: ” Door de nieuwbouw voor te bereiden, tekeningen te maken en vergunningen aan te vragen, kunnen wij sneller reageren op de behoeften van de klant.”

Reageer op dit artikel