nieuws

Pcdata presenteert PickCart

Warehousing

Pcdata presenteert PickCart

Veel artikelen met een lage pick frequentie snel picken. Om dit te realiseren heeft Pcdata de PickCart ontwikkeld. Het bedrijf presenteert de noviteit op ICT&Logistiek.

PickCart verkort de orderverzameltijd specifiek in magazijnomgevingen waarbinnen veel artikelen met een lage pick frequentie worden verzameld.  Om dit waar te maken, is de pick kar uitgerust met route-optimalisatie software. Die software zorgt ervoor dat de orderpicker de kortst mogelijke afstand aflegt.  De PickCart  is geschikt als een standalone oplossing, maar ook in combinatie met andere pick technologieën. De inzet van displaytechnologie helpt om potentiële risico’s en fouten te elimineren die bij de inzet van andere multi-order picking methodes voorkomen. De hardware is  aanpasbaar aan de gewenste doos- of opdrachtgrootte.
Standnummer: 04.B058

Reageer op dit artikel