nieuws

Erben Wennemars opnieuw op het podium als inspirator

Warehousing

Als voormalig Olympiër en topsporter zal Erben Wennemars net als in 2011 optreden tijdens de Dag van het Magazijn. Hij opent het plenaire deel met een betoog over teamwork vanuit zijn ervaringen met een ploegenachtervolging.

Erben Wennemars opnieuw op het podium als inspirator

Wennemars, tegenwoordig werkzaam voor Randstad, wist twee jaar geleden de zaal aan zich te binden met een enthousiast verhaal over veiligheid ook in een topsportomgeving. De voormalig schaatskampioen kwam met anekdotes en bijzondere ervaringen uit de tijd, dat hij zich volledig stortte op de schaatssport. Zijn boodschap was toen: hou maximale focus op de prestatie die je gaat leveren ook ten aanzien van de veiligheidsrisico’s die er altijd zijn.

Focus op veiligheid met thematische workshops

Dit jaar vertelt Wennemars vanuit een ander perspectief, namelijk dat van teamlid aan een ploegenachtervolging. Of daar behartenswaardige voorbeelden uit naar voren komen voor magazijnmensen met een veiligheidsfocus zal blijken op 10 oktober.

Naast inspirerende openingssprekers is er een vijftal workshop rond specifieke thema’s. De workshops worden twee keer gegeven:

  • Creëren van draagvlak door samenwerking
  • Werken met veiligheidsprofielen personeel
  • Flexibele contracten en arbeidspools
  • Analyse van best practices in magazijnen
  • Meten van verbruik en rijgedrag – Het Nieuwe Heffen

Initiatiefnemers van zowel de Dag van het Magazijn als de prijs Het Veiligste Magazijn zijn:

  • BMWT-Keur
  • EVO
  • Gezond Transport
  • Logistiek.nl
  • Randstad

Deelname aan dit evenement kost 125 euro, abonnees van Logistiek Magazine betalen maar 65 euro. Het programma begint om 12.00 uur met een inlooplunch.

Reageer op dit artikel