nieuws

Distributiecentrum MCD getroffen door brand

Warehousing

Het distributiecentrum voor de supermarkten van MCD in Sliedrecht is getroffen door een grote brand. Er is niemand gewond geraakt.

Distributiecentrum MCD getroffen door brand

De brand ontstond rond 19.00 uur  in een opslagloods van de firma Boon dat dient als distributiecentrum voor de supermarktketen. Meerdere brandweerkorpsen hielpen de brand te bestrijden. Kort na 22 uur was de brand onder controle. Of de brand gevolgen heeft voor de levering aan de supermarkten is niet bekend, medewerkers van de firma Boon waren niet bereikbaar voor een reactie. RTV Rijnmond meldt dat er voornamelijk verpakkingsmaterialen verloren zijn gegaan.  De oorzaak van de brand is nog onbekend. Er is niemand gewond geraakt.

Reageer op dit artikel