nieuws

Amerikaans kunstgebitexpert opent EDC in Tilburg

Warehousing

Het Amerikaanse Global Dental Science heeft Tilburg gekozen als springplank voor expansie in Europa. De exacte locatie voor het nieuwe EDC moet nog gekozen worden.

Amerikaans kunstgebitexpert opent EDC in Tilburg

GDS Europe introduceert de digitale gebitsprothese onder de naam AvaDent Digital Dentures op de Europese markt. Het bedrijf heeft Tilburg gekozen vanwege de centrale ligging binnen de Benelux, de goede logistieke verbindingen met de rest van Europa en de aanwezige technologische kennis in de regio, aldus algemeen directeur Jan Slor.

100 arbeidsplaatsen

Global Dental Science (GDS) brengt in Tilburg behalve de distributie ook haar R&D, productie en onder.  GDS is nu al operationeel in een tijdelijk pand in Tilburg. GDS Europe wil eind dit jaar of begin volgend jaar operationeel zijn in het nieuwe, bestaande pand. De opening moet in 2013 tien fte’s opleveren. GDS verwacht tussen 2016 en 2018 minimaal honderd volwaardige arbeidsplaatsen te genereren.

Reageer op dit artikel