nieuws

Sandd opent distributiecentrum in Echt

Warehousing

Postbedrijf Sandd heeft afgelopen woensdag feestelijk het nieuwe distributiecentrum ‘Sandd Limburg’ in het Limburgse Echt geopend. Wethouder Dijcks van de gemeente Echt-Susteren en Haico Meijerink (algemeen directeur van Sandd) namen het pand officieel in gebruik.

Sandd opent distributiecentrum in Echt

Sinds 1 september heeft het postbedrijf zijn intrek genomen in het nieuwe distributiecentrum in Echt. Het pand is onderdeel van het masterplan vastgoed en huisvesting en is het eerste logistieke centrum dat speciaal voor Sandd gebouwd is.

Locatie heeft goede infrastructuur

De logistieke efficiency is volgens Sandd optimaal doordat het nieuwe pand is ingericht volgens een model dat is ontstaan uit ervaringen in de andere distributiecentra. Rob Brakenhoff, operationeel directeur bij Sandd: “Deze locatie heeft een goede infrastructuur en het pand is duidelijk zichtbaar vanaf de A2. Met het nieuwe logistieke centrum verwachten we een bijdrage te kunnen leveren aan onze ambities.”

Relatief jonge speler op postmarkt

Burgemeester Hessels van Echt benadrukte verheugd te zijn met de keus van Sandd om gevestigd te blijven in de gemeente. De groei van de relatief jonge speler op de postmarkt moedigt hij aan en Sandd past bij de ambitie van de gemeente om in Limburg een centrale rol te spelen. Het nieuwe pand van Sandd is gevestigd op bedrijventerrein De Berk bij Echt.

Reageer op dit artikel