nieuws

Nieuwe batterijleveranciers voor Flora Holland

Warehousing

Midac en Hoppecke mogen zich binnenkort de batterijenleveranciers van Flora Holland noemen. De deal wordt begin oktober officieel bekrachtigd.

Nieuwe batterijleveranciers voor Flora Holland

Midac en Hoppecke voegen op 3 oktober  één van de grootste fleetowners van Nederland toe aan hun portefeuille.  Bloemenveiling Flora Holland dat een vloot heeft van meer dan 2000 traktiebatterijen en laders, heeft na een uitgebreide tenderprocedure gekozen voor Midac en Hoppecke.  Vincent Ausems, Manager Procurement Flora Holland: “Belangrijk voor ons zijn onderwerpen als: continuïteit, financiële positie, service, total cost of ownership en betrouwbarheid. Midac en Hoppecke voldeden het beste aan onze eisenpakket.”

Contract

De batterijleveranciers en Flora Holland hebben een contract voor drie jaar afgesproken met een optie voor nog wee jaar.  Het pakket omvat de levering van batterijen en laders voor nieuwe trucks/trekkers en voor reparaties, onderhoud en keuringen van de bestaande vloot.

Midac zal de vestigingen Naaldwijk en Aalsmeer verzorgen, Hoppecke voorziet de locaties in Bleiswijk, Eelde en Rijnsburg. Jan Verbeek, general manager van Midac is tevreden met de deal: “Ik ben trots. Het is een erkenning dat we een dergelijke procedure succesvol hebben doorstaan.”

Reageer op dit artikel