nieuws

Dinalog helpt NEMO met nieuwe ballenfabriek

Warehousing

De Ballenfabriek is een van de meest gewaardeerde tentoonstellingen in wetenschapsmuseum NEMO. Voor veel kinderen en hun (groot)ouders een eerste en laagdrempelige kennismaking met proces-techniek en logistiek. Vanwege de populariteit van de huidige fabriek en het intensieve gebruik is het de hoogste tijd voor een nieuwe fabriek. Dinalog helpt.

Dinalog helpt NEMO met nieuwe ballenfabriek

Deze nieuwe ‘tentoonstelling’ wordt een allesomvattende showcase die het gehele logistieke proces in al haar fascinerende facetten begrijpelijk weergeeft. Door het productie- en logistiek proces van goederen als insteek te kiezen creëert NEMO een visueel aantrekkelijke, hands-on-tentoonstelling. Bezoekers leren hoe leuk, leerzaam en spannend het logistieke proces van goederenontvangst, opslag en orderverzamelen is. Dinalog heeft de kennis en het netwerk om NEMO hierbij op een effectieve en efficiënte manier te ondersteunen.

Partners in logistiek gezocht

Dat kunnen Dinalog en NEMO echter niet alleen. Daarom zijn ze op zoek naar partners uit de logistieke wereld. Samen met de partners wil Dinalog logistiek, als belangrijk onderdeel van wetenschap en techniek, voor een lange periode in de schijnwerpers zetten.

Financiele partners van NEMO ontvangen tegenprestaties en privileges voor hun bijdragen. Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u contact opnemen met Bram de Regt, regt@dinalog.nl of Eva Kelder, kelder@e-nemo.nl. Voor meer informatie over de ‘De Nieuwe Fabriek’ en wetenschapsmuseum NEMO, klik hier.

Reageer op dit artikel