nieuws

Raben opent vestiging in Staphorst

Warehousing

Na Oss heeft Raben nu ook een vestiging in Staphorst. De nieuwe locatie is onlangs in gebruik genomen.

Raben opent vestiging in Staphorst

De nieuwe vestiging biedt Raben Group nieuwe mogelijkheden voor klanten in de noordelijke provincies van Nederland. Raben focust zich op het transportnetwerk en warehouse services in Oost-Europa, Duitsland en Nederland. “De nieuwe vestiging is onderdeel van deze strategie, waardoor klanten sneller en gemakkelijker in contact zullen komen met onze werknemers”, aldus Ewald Raben, CEO Raben Group.

1.000.000 vierkante meter

Raben Nederland biedt klanten naast internationale expeditie, ook binnenlandse distributie aan. Tevens zijn er Warehouse mogelijkheden, wat het bedrijf maakt tot een ideale leverancier van uitgebreide logistieke diensten. Raben Nederland is actief op de binnenlandse markt sinds 1931. Het bedrijf biedt naast internationale expeditie, ook binnenlandse distributie aan en warehouse faciliteiten. Raben Nederland heeft 15.000 vierkante meter warehouse in Nederland en 1.000.000 vierkante meter warehouse in Europa.

Raben verhuisde vorig jaar van Winterswijk naar Oss vanwege de centrale ligging. De logistiek dienstverlener beschikt in Oss over een crossdock van 5.400 vierkante meter, twee keer zo groot is als het voormalige crossdock in Winterswijk. Het warehouse heeft een vloeroppervlakte van 10.000 vierkante meter.

Reageer op dit artikel