nieuws

CSi laat IT over aan partner ICT

Warehousing

Fabrikant van handling- en palletiseersystemen CSi in Raamsdonksveer heeft ICT Automatisering aangetrokken als partner voor het uitvoeren van implementaties, met name in internationale projecten.

CSi laat IT over aan partner ICT

De samenwerking bewijst zich in de huidige projecten, waaronder de inbedrijfstelling voor een zoetwarenproducent in Engeland en een tweetal projecten voor een snacksproducent in Zuid-Afrika. Deze projecten omvatten engineering, productie, inbedrijfstelling ter plaatse en de nazorg. Vorig jaar voerde CSi een reorganisatie door, waardoor zestig mensen op straat kwamen te staan. De productie werd verplaatst naar Roemenië.

Hoogwaardige automatiseringsoplossingen

Mathieu Vissers, Operations Manager bij ICT: “We hebben een prettige samenwerking met CSi. CSi zocht leveranciers die meer verantwoordelijkheid naar zich toe trekken en die gewend zijn om in een internationale omgeving te opereren. Vanuit detachering zoals we dat voorheen deden, leveren we nu totaaloplossingen. De projecten die we voor CSi uitvoeren zijn hier een goed voorbeeld van. Deze passen perfect in onze strategie waarin we onze klanten meer toegevoegde waarde bieden door middel van hoogwaardige integrale technische automatiseringsoplossingen. Dankzij onze kennis en ervaring lopen de projecten prima op schema.”
Henk Duijzer, Senior Purchaser bij CSi: “Wij zien in ICT Automatisering een professionele partner, die namens CSi de verantwoordelijkheid voor het software deel van een project draagt. We zijn in gesprek met elkaar om deze verantwoordelijkheid uit te breiden naar integrale uitbestedingen. Zodat behalve de software engineering en inbedrijfstelling ter plaatse, ook het hardware deel – waaronder engineering, panelenbouw en de bekabeling van de systemen ter plaatse – geleverd wordt.”

 

Lees ook: CSi onslaat zestig medewerkers

Reageer op dit artikel