nieuws

Copal breidt gamma automatische palletizers uit

Warehousing

De container stripper C1 van Copal heeft er een broertje bij. Het bedrijf uit ’s-Heerenberg presenteerde vorige week de C2.

Copal breidt gamma automatische palletizers uit

Met de C2 container stripper is het mogelijk om mixed containers en andere producten dan kartonnen dozen (zoals jute- en papieren zakken) automatisch te lossen. In tegenstelling tot de C1, die medio april officieel werd gelanceerd, is de C2 een container stripper, maar geen palletizer. De C2 kan worden aangesloten op conveyor systemen.

Uitbreiding

De C2 kan worden voorzien van diverse soorten grijpers, die diverse goederen kunnen op- en aanpakken, en in een vloeiende beweging naar de rollenbaan brengen. De machine is 7 meter lang, 2,3 meter breed en 2,25 meter hoog. Het systeem kan worden uitgebreid met opties als: barcode scanning en het labellen en wegen van producten. Wisseling van het systeem tussen docks is mogelijk door middel van zijwaartse verplaatsing van de C2. De machine is CE- en Tüv-gecertificeerd.


De presentatie van de C2 volgt twee maanden na de lancering van Copals eerste palletiseermachine, de C1. Een machine die containers automatisch stript en palletiseert.

Reageer op dit artikel