nieuws

Acht routes voor Logistiek Live 2013 bekend

Warehousing

Acht routes voor Logistiek Live 2013 bekend

Logistiek Magazine organiseert, na een succesvolle eerste editie van Logistiek Live in 2012, opnieuw het evenement Logistiek Live waarbij logistiek professionals kunnen netwerken en kennis delen. De routes voor 2013 zijn inmiddels allemaal bekend. Deelnemen via het vroegboektarief kan nog tot 15 juli.

Logistieke processen brengen grote vraagstukken met zich mee. Logistiek Live speelt hier op in met busreizen naar collega-bedrijven. Hoe doet een collega het binnen zijn bedrijf? Wat kunt u daarvan leren en hoe kunt u dat toepassen binnen uw organisatie? De dag heeft een praktijkgerichte insteek en begint plenair in de evenementenhal in Gorinchem. Na een gezamenlijk programma stapt iedereen in de bus met de route van zijn of haar keuze.

 

De routes van Logistiek Live 2013:

 

Bekijk de video-impressie van het drukbezochte Logistiek Live 2012.

 

Vroegboekkorting

Inschrijven voor Logistiek Live kan tot 15 juli 2013 via het vroegboektarief van 89 euro per persoon. Daarna betalen abonnees van Logistiek Magazine 119 euro en niet-abonnees 169 euro. Voor consultants gelden andere tarieven. Schrijf nu hier in!

Reageer op dit artikel