nieuws

Kantelaar voor vervangen van pallets onder lading

Warehousing

Allmarec Intern Transport uit Zutphen, een handelsonderneming gespecialiseerd in pallethandeling, heeft kortgeleden Payne palletkantelaars en -wisselaars in haar assortiment opgenomen. Met deze palletkantelaars/wisselaars kunnen pallets verwisseld worden zonder eerst de lading te verwijderen.

Kantelaar voor vervangen van pallets onder lading

Met een palletkantelaar wordt de lading 180 graden gekanteld, zodat de onderkant kan worden bereikt. Vervolgens kan een kapotte pallet gemakkelijk worden vervangen of bijvoorbeeld een houten pallet worden omgewisseld voor een pallet van kunststof. Payne Palletkantelaars Ltd is al meer dan 30 jaar actief. Het oorspronkelijke patent voor de Palletkantelaar staat op naam van wijlen Alan Payne, de bedenker ervan.

Geschikt voor alle soorten producten en verpakkingen

Payne maakt diverse soorten palletkantelaars. De standaardkantelaar klemt de lading tussen een bewegende tafel en kantelt daarna 180 graden. Deze machine moet worden geladen op een verhoogd niveau, bijvoorbeeld met een heftruck. Het apparaat kan eventueel aan de rand van een laadperron worden geplaatst om laden op vloerhoogte mogelijk te maken. De standaardkantelaar is geschikt voor alle soorten producten en verpakkingen en wordt vervaardigd in zes verschillende maten, zodat er ladingen van verschillende hoogtes mee gekanteld kunnen worden. Allmarec levert deze apparaten uit voorraad of met een korte levertijd.

Reageer op dit artikel