nieuws

Meilink en Deufol starten joint venture

Warehousing

De Meilink Groep en Deufol SE hebben een joint venture gesloten voor het ontwikkelen van innovatieve IT- en verpakkingsoplossingen. De bedrijven zijn ook een strategische samenwerking aangegaan.

Meilink en Deufol starten joint venture

De samenwerking tussen marktleiders op het gebied van industriële verpakkingen in respectievelijk de Nederlandse en Duitse markt resulteert in een combinatie van producten en diensten, aanvullende services en kennisuitbreiding. Deufol biedt IT-and software oplossingen waarmee klanten supply chain monitoring systeem kunnen realiseren. Het Duitse bedrijf is daarnaast specialist op het gebied van exportverpakkingen voor zeer zware vrachten. Meilink voegt hier bijzondere capaciteiten op het gebied van zware kartonnen verpakkingen aan toe en gespecialiseerde verpakkingen voor onder meer de halfgeleiderindustrie.


Door de bundeling van hun internationale netwerk en uniformering van processen en diensten kunnen beide ondernemingen hun marktpositie verder verdiepen en vergroten. Met als resultaat dat Meilink en Deufol nu wereldwijd een nog breder en completer pakket aan producten en diensten aan hun klanten aanbieden.

Reageer op dit artikel