nieuws

Jumbo gebruikt als eerste zwarte klapkrat van Euro Pool

Warehousing

Supermarktketen Jumbo maakt in Nederland als eerste retailer gebruik van de nieuwe inklapbare zwarte krat van Euro Pool System. Deze krat geeft volgens de logistiek dienstverlener van meermalige verpakkingen voor Jumbo antwoord op de noodzaak om in de supply chain een volumereductie te realiseren en een zo goed mogelijke uitstraling van de verpakking bij de display van producten in de winkels

Jumbo gebruikt als eerste zwarte klapkrat van Euro Pool

Jumbo zal als eerste alle distributiecentra en winkels volgens het nieuwe winkelconcept beleveren met de nieuwe klapkrat van Euro Pool System.

Bodem van drie centimeter

In het kader van de eerder genoemde volumereductie hebben alle zeven varianten van de nieuwe zwarte klapkrat een bodem van drie centimeter. Met het nieuwe ontwerp kan volgens Euro Pool System de hele supply chain maximale logistieke voordelen behalen met bijhorende kostenreductie, zowel in transport als opslagruimte.

Uniforme uitstraling

Wat betreft de presentatie is de nieuwe zwarte krat geschikt voor alle versproducten in de keten. Ook is aandacht besteed aan een uniforme uitstraling van AGF-producten in de winkel. De zwarte klapkrat sluit volgens de logistiek dienstverlener aan op het bestaande winkelbeeld van de Nederlandse retail met daaraan gekoppeld volledige beschikbaarheid van gewassen kratten. Europool verwacht dat ook andere partijen in Nederland zullen overstappen op deze nieuwe krat.

Reageer op dit artikel