nieuws

Chep bouwt logistiek centrum in Zevenaar

Warehousing

Palletpooler Chep Pallecon Solutions, voorheen bekend als Ceva Container Logistics, is onlangs gestart met de bouw van een nieuw bedrijfspand op logistiek bedrijvenpark BusinessPark 7Poort bij Zevenaar. Het bedrijf huurt de nieuwe locatie, dat onder andere dienst gaat doen als logistiek centrum, van een vastgoedondernemer.

Chep bouwt logistiek centrum in Zevenaar

De recente overname van het Ceva-onderdeel, dat nu nog is gevestigd op een locatie elders in Zevenaar, valt samen met de realisatie van de nieuwe locatie op 7Poort direct aan de snelweg A12 richting de grens met Oberhausen. Hier zal het bedrijf, dat in het verleden geacteerd heeft onder de namen Ceva Container Logistics en daarvoor TNT Logistics, zich bezighouden met productie, verhuur en reiniging van kunststof transport pallets. Verder krijgt de nieuwe vestiging de functie van logistiek centrum.

Met Kerst is de oplevering

De kavel heeft een exacte omvang van 10.530 vierkante meter en ligt in het deelgebied 7Poort Zuid. De nieuwe gebouwen voor Chep Pallecon Solutions bestaan uit een kantoor en bedrijfshallen. Een constructiebedrijf is inmiddels gestart met het grondwerk. Snel daarna zal de bouw beginnen. Naar verwachting worden de nieuwe gebouwen voor Kerst dit jaar opgeleverd.

Reageer op dit artikel