nieuws

Afvulmachine voor zeer agressieve vloeistoffen

Warehousing

Tehabo Techniek uit Apeldoorn levert sinds kort afvulmachines die geschikt zijn voor zeer agressieve vloeistoffen. Bij deze afvulmachines zijn alle delen van de machine die met de vloeistof in aanraking komen uitgevoerd in PVC of glas.

Afvulmachine voor zeer agressieve vloeistoffen

Beide uitvoeringen zijn van het type TAM1000E. Dat wil zeggen dat ze een afvulbereik hebben van 100 ml tot 1 liter. Tehabo levert al langere tijd een grote serie volumetrische afvulmachines uitgevoerd in RVS. Maar die zijn niet altijd geschikt voor het afvullen van sommige zeer agressieve vloeistoffen. De nieuwe afvulmachines in PVC of glas zijn dat wel. Ze kunnen naar wens horizontaal of in een ruimtebesparende verticale uitvoering gefabriceerd worden. De werking is volledig pneumatisch en de bediening en het demonteren van het apparaat om het schoon te maken is eenvoudig.

Afvulunits voor schuimende vloeistoffen

Naast deze voor agressieve  vloeistoffen gebouwde machines beschikt Tehabo ook over een compleet assortiment afvulmachines met weegschaal en pomp en rechtstreekse afvulmogelijkheden vanuit een IBC (Intermediate Bulk Container). Daarnaast levert het bedrijf afvulunits  met trechter en onderspiegel voor schuimende vloeistoffen.  Alle afvulmachines kunnen worden gecombineerd  met onder andere etiketteerapparatuur, transportsystemen, buffertafels en doppensluiters.

Reageer op dit artikel