nieuws

10.000 smartphones en tablets gestolen bij H.Essers

Warehousing

Overvallers hebben een zware overval gepleegd in het distributiecentrum van logistiek dienstverlener H. Essers in Courcelles, nabij Charleroi. In totaal zijn 10.000 smartphones en tablets buit gemaakt, meldt persbureau Belga. De overvallers overmeesterden de nachtwaker. Daarbij raakten twee werknemers van H. Essers lichtgewond.

10.000 smartphones en tablets gestolen bij H.Essers

Het personeel van H. Essers moest in de nacht van maandag op dinsdag onder dwang de goederen uit het magazijn halen van klant Belgacom Group. Ze moesten de tablets en smartphones in de vrachtauto van de bende laden.

Overval is gefilmd

De lokale politie en de hulpdiensten kwamen ter plaatse. De verschillende beveiligingscamera’s, zowel binnen als aan de buitenkant van de magazijnen, hebben de volledige overval vastgelegd. De politie onderzoekt de zaak bij de logistiek dienstverlener.

Het personeel is zwaar onder de indruk en wordt professioneel bijgestaan door slachtofferhulp.

Reageer op dit artikel