nieuws

TVH breidt gamma uit met Climax minitrekker

Warehousing

Thermote & Vanhalst (TVH) leverancier van material handling en industrial equipment heeft haar gamma uitgebreid met een reeks minitrekkers onder de naam Climax.

TVH breidt gamma uit met Climax minitrekker

De Minitrekker C1000-BASIC is een compacte trekker waarmee rollende objecten tot 1 ton zonder lichamelijke inspanning van de ene naar de andere plek kunnen worden verplaatst. De minitrekkers zijn in diverse sectoren inzetbaar om lichamelijk zwaar werk te ontlasten. Snelheid en acceleratie van het basismodel (totaalgewicht 43 kilogram) zijn vrij programmeerbaar. Naast het basismodel biedt TVH ook zwaardere modellen, met trekcapaciteiten tot en met 6 ton.  Diverse accessoires, zoals een meerijdplateau, koppelstukken voor meerdere containers, extra accu’s,  zijn verkrijgbaar.

Reageer op dit artikel