nieuws

LPR sluit nieuwe Europese palletpoolcontracten

Warehousing

Palletpooler La Palette Rouge(LPR) heeft begin deze week een nieuw contract gesloten met de Deense bierbrouwer Carlsberg. De palletpool heeft daarnaast zijn positie in de groente-en fruitsector verder versterkt door twee contracten af te sluiten met een grote Franse tomatenkweker en distributeur en een eveneens in Frankrijk gevestigde landbouwcoöperatie.

LPR sluit nieuwe Europese palletpoolcontracten

Voor Carlsberg en het Franse dochterbedrijf Kronenbourg bestaat het contract uit de levering van palletdiensten tussen de brouwerijen en distributiecentra in Frankrijk, Spanje, Portugal en Engeland Groot-Brittannië. Met dit contract verlengt de Deense bierbrouwer zijn jarenlange relatie met LPR. In Frankrijk bijvoorbeeld werkt Kronenbourg al zeven jaar samen met LPR. Het nieuwe contract is op 1 april ingegaan.

Twee AGF-contracten verlengd

De nieuwe overeenkomsten in de groente- en fruitsector in Frankrijk zijn gesloten met Savéol, één van de grootste producenten en distributeurs van tomaten, en het merk Priméale van landbouwcoöperatie Agrial. Deze akkoorden werden respectievelijk afgelopen februari en januari afgesloten. Priméale was overigens al een klant van Euro Pool System, het moederbedrijf van LPR.

Reageer op dit artikel