nieuws

Collission Sentry wint safety award

Warehousing

Collision Sentry, de dodehoek beveiliging heft de Design 4 Safety Award gewonnen in de categorie Technology. De prijs is uitgereikt tijdens de IMHX British materials handling and logistic trade show in Birmingham.

Collission Sentry wint safety award

De Collision Sentry is eind 2012 geïntroduceerd en waakt over dode hoeken. De dode hoek is een belangrijke oorzaak van ongevallen. Collision Sentry, verkrijgbaar in Nederland via Crepa, maakt gebruik van infrarode bewegingssensoren waardoor om een hoek kan worden gekeken. De Collision Sentry reduceert hierdoor het aantal dode hoeken. Vorkheftruckchauffeurs en voetgangers worden gewaarschuwd voor naderend verkeer.

De Collision Sentry werd beoordeeld door een jurypanel van experts. Er is gekeken naar de hoogste meetbare veiligheidsbijdrage en percentage reductie van ongevallen in magazijnen en productieruimtes. The Design 4 Safety Award is een erkenning voor nieuwe innoverende producten in industriële omgevingen, iIn het bijzonder, producten die bijdrage aan de verhoging van de veiligheid.

Reageer op dit artikel