nieuws

Verkiezing Veiligste Magazijn 2013 geopend

Warehousing

Verkiezing Veiligste Magazijn 2013 geopend

Voor het zevende achtereenvolgende jaar wordt de verkiezing van het ‘Veiligste Magazijn van Nederland’ georganiseerd. Bedrijven die menen dat hun magazijn een prima én veilige werkplek is, kunnen zich aanmelden. Vorig jaar won het distributiecentrum van verffabrikant AkzoNobel de prijs.

 

Elk magazijn, warehouse of distributiecentrum kan zich inschrijven en een poging wagen om na DHL (2006), Intel (2007), Caterpillar Logistics (2008), Corus Staal (2009), Nissan Motor Parts Center (2010), AkzoNobel (2011), Philips (2012) uitgeroepen te worden tot Veiligste Magazijn van 2013.

 

De verkiezing van het Veiligste Magazijn is onderdeel van het congres Dag van het Magazijn en een initiatief van een aantal partijen: Randstad, BMWT, Logistiek en EVO.

 

Inschrijven
Bedrijven kunnen zich inschrijven door het invullen van de vragenlijst onderaan deze pagina. Op basis van die vragenlijsten selecteert de jury in juni maximaal tien magazijnen, die worden bezocht door een deskundige van exameninstituut CCV. Uiteindelijk blijven er drie genomineerden over, waarvan er tijdens de Dag van het Magazijn later dit jaar, één tot Veiligste Magazijn van 2013 wordt uitgeroepen.

 

Bedrijven die zich inschrijven voor de verkiezing, krijgen daarvoor het nodige terug:

  • Een overzichtelijk rapport op basis van de CCV-inspecties, dat aanknopingspunten biedt om het werkklimaat verder te verbeteren.
  • Gratis toegang tot de Dag van het Magazijn, het congres over veilig, gezond en prettig werken in het magazijn.
  • Kans op 5.000 euro, de prijs voor het Veiligste Magazijn van 2013.


Inschrijven kan tot en met 1 juni 2013.

Reageer op dit artikel