nieuws

Sandd bouwt nieuw pand in Limburg

Warehousing

Sandd heeft overeenstemming bereikt met investeerder Marcel Gehlen over de realisatie van een nieuw te bouwen logistiek centrum voor Sandd in de gemeente Echt-Susteren.

Sandd bouwt nieuw pand in Limburg

Om de verdere groei van Sandd te ondersteunen is er een masterplan vastgoed en huisvesting ontwikkeld. Het logistieke centrum in de regio Limburg is het eerste pand dat specifiek voor Sandd wordt gebouwd.

Naamsbekendheid in regio

Sandd is voortdurend bezig haar processen te optimaliseren en deze verder doelmatig en efficiënt in te richten. Onderdeel hiervan is het ontwikkelen van logistieke centra in het land, die optimaal functioneren als het gaat om logistieke efficiency. Koos Sandd eerder met dit doel voor bestaande panden, in Echt komt het eerste centrum dat speciaal voor Sandd wordt ontwikkeld. Naast het logistieke voordeel zal het pand bijdragen aan de naamsbekendheid en het imago van Sandd in de regio.

Zichtlocatie A2

Aan de hand van het masterplan is gekozen voor nieuwbouw op het industriegebied de Berk in Echt. Het nieuwe pand wordt ingericht volgens een optimaal model dat is ontstaan uit ervaringen in de andere centra. “We zijn er enorm trots op dat er speciaal voor Sandd gebouwd wordt. De geweldige locatie is gekozen vanwege de uitstekende infrastructuur maar ook de zichtbaarheid vanaf de A2”, aldus Rob Brakenhoff, Operationeel Directeur bij Sandd.

 

Met het nieuwe logistieke centrum verwacht Sandd een bijdrage te kunnen leveren aan de ambities van het bedrijf. Medio augustus 2013 staat de oplevering van het centrum gepland.

Reageer op dit artikel