nieuws

Goodman in grootste logistieke complex ter wereld

Warehousing

De Goodman Group heeft voor 346 miljoen euro een eigendomsbelang van 25 procent genomen in ATL Logistics Centre Hong Kong (ATL), het grootste logistieke complex ter wereld.

Goodman in grootste logistieke complex ter wereld

Goodman Hong Kong Logistics Fund (GHKLF) is een co-eigendom aangegaan met DP World (een van de grootste containerterminalbedrijven ter wereld) waardoor het fonds een 25 procent eigendomsbelang verwerft in ATL Logistics Centre Hong Kong (ATL) en een eigendomsbelang in CSX World Terminals Hong Kong.  Beiden locaties zijn gelegen in de Kwai Tsing-haven in Hong Kong.

ATL is een logistieke faciliteit van dertien verdiepingen, die tussen 1984 en 1994 in vijf fases is gebouwd. Met een verhuurbaar oppervlak van circa 552.000 m2 is dit het grootste logistieke gebouw ter wereld. Het complex is momenteel voor 98 procent verhuurd aan 60 klanten. De transactie wordt eind van boekjaar 2013  afgerond is de verwachting..

Reageer op dit artikel