nieuws

Stow introduceert nieuwe systeemvloer

Warehousing

Stow, producent van stelling- en opslagsystemen heeft een nieuwe systeemvloer ontwikkeld: de stow Mezzanine.

Stow introduceert nieuwe systeemvloer

De Stow Mezzanine vloer is geschikt voor een efficiënt gebruik in het magazijn en biedt extra opslagcapaciteit met bijvoorbeeld grootvak- en legbordstelling. Het innovatieve aan het systeem is de mogelijkheid tot grotere overspanningen (5500 x 5500 mm) en hoge belastingen met standaard koudgewalste profielen 750 kg/m2, aldus commercieel directeur Hans van Dijk. “Daarnaast wordt de systeemvloer volledig in eigen hand geproduceerd.”

De stow Mezzanine biedt de mogelijkheid tot vloeren met meerdere etages. Er zijn vloeren met houten deklaag  als persroosters mogelijk. Ook is die flexibel uitbreidbaar en kan die snel worden aangepast.

Reageer op dit artikel