nieuws

Robuuste Zebraprinter voor productie en logistiek

Warehousing

Zebra Technologies kondigt de introductie aan van de 105SLPlus-printer, een nieuwe aanvulling op het brede scala industriële printers van deze printerfabrikant. De 105SLPlus is ontworpen voor continu gebruik en volgens de fabrikant bijzonder geschikt voor productieomgevingen en de sector transport en logistiek.

Robuuste Zebraprinter voor productie en logistiek

De nieuwe printer heeft een robuust afdrukmechanisme in een duurzame, volledig metalen behuizing. Daarom is deze printer volgens Zebra Technologies uitermate geschikt voor gebruik onder zware omstandigheden, zoals in ruimten met veel stof of andere deeltjes in de lucht. In productieomgevingen en de sector transport en logistiek kan de 105SLPlus bijvoorbeeld worden gebruikt voor de etikettering van producten, verpakkingen en ontvangen of te verzenden goederen.


Gemakkelijke bediening via grafische lcd-interface

 

De 105SLPlus beschikt over een parallelle, seriële en usb-aansluiting, maar kan ook via ethernet worden  aangestuurd. Hierdoor kan het apparaat eenvoudig worden opgenomen in een bestaand bedrijfsnetwerk. Dankzij de draadloze verbinding met ZebraNet b/g Print Server is verplaatsing mogelijk zonder het opnieuw moeten aanleggen van kabels. De printer is gemakkelijk te bedienen via een grafische lcd-interface. Daarnaast is het apparaat voorzien van verschillende taalopties, zodat de printer ook geschikt is voor bedrijven die internationaal opereren.

Reageer op dit artikel