nieuws

Logwin opent nieuwe logistiek centrum in Sydney

Warehousing

De internationale logistieke dienstverlener Logwin heeft in Sydney een nieuw multi-user-warehouse geopend. In de nieuw gebouwde vestiging heeft Logwin bestaande klantprojecten samengebracht die eerst over meerdere locaties waren verdeeld.

Logwin opent nieuwe logistiek centrum in Sydney

De klanten zijn hoofdzakelijk afkomstig uit de elektronicabranche, machinebouw, fashion, consumptiegoederen en projectlogistiek. De nieuwe locatie is vooral voor bedrijven interessant, waarvoor Sydney een tussenstation vormt in de productverkoop, aldus Logwin. De locatie beschikt over drie etages en een totaaloppervlak van 4000 m2 voorzien van hoge opslagrekken en aparte afdelingen voor commissiegoederen. Bovendien is er een speciale afdeling voor fashion- en lifestyleproducten, waar kleding veilig op hangers of verpakt in dozen kan worden opgeslagen.

Het logistieke centrum is voorzien van het wereldwijd uniforme ICT-systeem van Logwin. “Op die manier zijn zowel de wereldwijde transporttrajecten als ook de regionale distributie voor de klanten op elk moment traceerbaar”, aldus Thomas Kilian, Country Director van Logwin in Australië.

Reageer op dit artikel