nieuws

Beschermstrook voor lading op heftruckvorken

Warehousing

Handelsonderneming Van der Blij uit Oss levert sinds kort beschermstroken voor heftruckvorken ter voorkoming van beschadigingen aan kwetsbare goederen. De VDB beschermstrook bestaat uit een magnetische folie met een toplaag van polyurethaan. Omdat de strook magnetisch is kan deze snel en eenvoudig aan heftruckvorken worden bevestigd.

Beschermstrook voor lading op heftruckvorken

De VDB beschermstrook is speciaal ontwikkeld voor het transport van goederen die zonder beschadigingen moeten worden getransporteerd met behulp van een heftruck. Het gaat dan met name om producten die kunnen beschadigen door rechtstreeks contact met een metalen heftruckvork, zoals (gekleurd) beton, marmer, natuursteen, gelakte en gecoate producten, producten van hout, kunststof, rvs en meubels. Door de strook op de vorken van de heftruck te bevestigen worden afdrukken in, en vervormingen van, de te vervoeren materialen voorkomen.

Beschermende en geluidsreducerende functie

De magnetische strook bestaat uit magneetfolie met een dikte van 3 mm met daarop een toplaag van 3 of 7 mm polyurethaan. De stroken hebben zowel een beschermende als geluidsreducerende functie, kunnen op maat worden geknipt en zijn aan te brengen op zowel het horizontale als verticale gedeelte van heftruckvorken. Ze zijn uitsluitend bedoeld ter bescherming van lading en hebben geen antislipwerking. De standaardafmeting van één beschermstrook is 1 m bij 0,1 m bij een dikte van 6 of 10 mm, maar ze kunnen ook op maat worden geleverd.

Reageer op dit artikel